Loading...

RRETH NESH

Ëndrra jonë mori formë në vitin 2017. Gjithmonë, kemi besuar se çdo ëmbëlsirë është një mundësi për të sjell buzëqeshje në fytyrën e njerëzve. Dashuria dhe pasioni me të cilin kemi drejtuar, cilësia, përbërësit me finesë dhe kujdesi ndaj mysafirëve tanë, kanë formuar shtyllat e suksesit tonë!


Ne tashmë jemi familje, ku secili i dhuron jetë dhe ngrohtësi këndit tonë të preferuar. E kjo familje, nuk do të ishte e plotë pa miqtë e saj!

Ne kemi një mision, që në çdo shije të na kujtoni!

Rreth Rudines

Gjithçka filloi me pasionin e saj për lidhjen e veçantë që ëmbëlsirat krijojnë me njerëzit. Për t’i përsosur aftësitë e saj profesionale, ajo ka ndjekur shumë trajnime jashtë vendit, që i shtuan edhe më shumë dëshirën për të sjellur një koncept tërësisht ndryshe.

Ajo ka sjell kultura të reja në vendin tonë, s’i shijen e ëmbëlsirave të Parisit (École Lenôtre), New York-ut (Valrhona) si dhe shumë receta të tjera unike. Ëmbëlsira më e kërkuar mbetet Vannesa, të cilën e zbuloi vet Rudina. Ajo gjithashtu është trajnere në kompaninë e njohur Korabi Corporation, ku me kënaqësi e ndanë përvojen e saj me të tjerët.

Një grua sipërmarrëse, e cila me entuziazëm të pashterrur e ka shëndrruar dyqanin e saj në një përvojë të paharrueshme për secilin konsumator!

Për Rudinen, ëmbëlsirat janë shprehja e dashurisë!

Copyright © 2022 Të gjitha te drejtat te rezervuara nga Rudi's Cake Factory

Dizajnuar dhe zhvilluar nga IMD