Loading...

Përsonalizo tortën tuaj

Zgjedh nga shumë shije dhe mundësi zbukurimi.

Ne e zbukurojmë me dorë

Ne do të krijojmë tortën e përsosur të përsonalizuar për rastin tuaj të veçantë .

Merreni dhe shijojeni!

Porosia juaj do t'ju presë !

  • Ju lutemi zgjedh një opsion!

Madhësia

Niveli i tortës

Petët

Fillat

Shije ekstra ne fill

Sosat

Dekori

Torta Juaj

Copyright © 2022 Të gjitha te drejtat te rezervuara nga Rudi's Cake Factory

Dizajnuar dhe zhvilluar nga IMD