Loading...

KONTAKTI

Orari i Punës

E Hënë -E Shtunë

08:00 PD - 09:00 MD

E Dielë

10:00 PD - 06:00 MD

Telefoni

+38345 43 49 99

Na shkruani

Copyright © 2022 Të gjitha te drejtat te rezervuara nga Rudi's Cake Factory

Dizajnuar dhe zhvilluar nga IMD