Loading...

Rreth Rudinës

Gjithçka filloi me pasionin e saj për lidhjen e veçantë që ëmbëlsirat krijojnë me njerëzit. Për t’i përsosur aftësitë e saj profesionale, ajo ka ndjekur shumë trajnime jashtë vendit, që i shtuan edhe më shumë dëshirën për të sjellur një koncept tërësisht ndryshe.

Menyja Jonë

MË SHUMË

Videot

Komentet

Copyright © 2022 Të gjitha te drejtat te rezervuara nga Rudi's Cake Factory

Dizajnuar dhe zhvilluar nga IMD